Wat lust jij op je poffertjes?

Onze ambachtelijke poffertjes zijn lekker luchtig van binnen met een knapperig randje.
We maken ons poffertjesbeslag altijd vers en meestal op locatie.
Het beslag wordt gemaakt met boekweitmeel, biologische eieren en een vleugje... tja dat is natuurlijk het geheim van de chef ;-).
Wat we wel kunnen verklappen is dat we onze poffertjes bakken in eigen gemaakte "ghee", dat is geklaarde échte roomboter waardoor ze die heerlijk volle smaak krijgen, niet aanbranden maar wél een krokant randje krijgen.
Menukaart
Classic:
Poffertjes met poedersuiker,
streepje échte gezouten roomboter en afgemaakt met crunchy basterdsuiker.
Dubbel Classic:
Grote portie poffertjes met poedersuiker,
krul échte gezouten roomboter en afgemaakt met crunchy basterdsuiker.
Toppings:
Verschillende "Monin" toppings:
* donkere chocolade, * witte chocolade, *(gezouten) karamel..
Klassieke toppings:
* stroop & *slagroommm..
(en dan wel die échte stroop van "van Gilse" en "Debic" slagroom)
Specials:
Een portie "classic" of "dubbel classic" met aardbeien, banaan, warme kersen óf warme appel (afhankelijk van het seizoen).
Dit prachtige bordje wordt afgemaakt met poedersuiker, streepje échte roomboter, toef slagroom en nog één van onze "Monin" toppings.

Allergielijst:
* glüten
* melk
* ei
Â























